KARIBIEN & ANTILLENE
Vinter 2021/2022

Dra fra kulden hjemme i Norge den kommende vinteren – det er på tide å dra tilbake til Karibien & Antillene!


Det er ingen tvil om at Karibien alltid har vært en av de vakreste og mest fasinerende destinasjonene i verden, en drømmereise for hver turist som vil koble av i et yrende miljø, omgitt av lange hvite sandstrender, palmer, eksotiske frukter, korallrev med fargeglade tropiske fisker samt et herlig turkist vann.


Med MSC Armonia, MSC Divina, MSC Seashore og MSC Meraviglia kan du utforske Mexico, Puerto Rico, Colombia, Jamaica, Bahamas, Honduras og ikke minst vår egne private paradisøy Ocean Cay MSC Marine Reserve. Denne fantastiske øya er kun mulig å oppleve under en seiling med MSC Cruises. Bestill ditt Karibiencruise med avreise fra Miami eller Port Canaveral idag.


MSC Seaview kommer under vinteren 2021/2022 for første gang å seile i Antillene. Dette fantastiske skipet som er bygd for å seile på varme breddegrader, tilbyr avreiser fra Fort de France og Pointe-à-Pitre. Øyhopping mellom paradisøyer som Barbados, St Kitts & Nevis, Saint Luica, St. Maarten og mye mye mer.


MSC Cruises sine priser tåler å bli sammenlignet, bestill ditt drømmecruise idag!

 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.