Vintercruiset i Nord-Europa 2021 & 2022

DET ULTIMATE VINTERCRUISET 

I vinter kan du reise på cruise med MSC Cruises i Nord-Europa og besøke fem av Europas mest populære byer.

Opplev blant annet den magiske atmosfæren på julemarkedene, passe med turister, deilig og mettende mat for sesongen og vakre vinterlandskap. Dette er bare noen av fordelene med å besøke disse praktfulle destinasjonene i Nord-Europa på vinteren.

Med MSC Magnifica reiser du på cruise med komfort og stil. Avreisen er fra Hamburg hvor du kan besøke den vakre havnebyen Lübeck, oppdag steder på UNESCO’s verdensarvliste på vei til Southampton hvor du kan fordype deg i britisk kultur, tilbringe dagen i London

eller besøke Stonehenge, ett av de eldste og mest spennende stedene i Storbritannia.

Utforsk Le Havre og besøk Paris med all sin sjarm og nyt den romantiske huvedstaden. Ta en runtur i Rouen, den historiske byen i Normandie, eller Honfleur som er kjent for sin idylliske havn og godt bavarte historisk byggninger.  

La deg fasinere av UNESCO’s verdensarvby Zeebrugge, et pittoresk tilfluktssted og en av Europas best bevarte middelalderbyer. Tilbring dagen med å utforske Belgias hovedstad Brussel, der skyskrapere og hotell har modernisert silhuetten. Se deretter de postkortlignende kanalene i sin mest perfekte form i den sjarmerende byen Amsterdam med flere hundre år gammel arkitektur.

Opplev alt dette denne vinteren med MSC Cruises på ett og samme cruise.

 

Helse- og sikkerhet vinteren 2021/2022
Les mer om innreisekrav, vaksine og regler for utflukter for respektive destinasjon før du booker ditt cruise HER

 

For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap 

Terms and Conditions

Before you book, please read our Terms and Conditions.