SUMMER DEAL
Opp til 5 000,- /rabatt per person

Kampanjeperiode: 26/11 2021 – 31/1 2022
Spar mye på kommende sommers cruise allerede i dag.

På et cruise med MSC Cruises får du oppleve mer enn på en vanlig charterferie. Bli overrasket over komforten våre nye skip tilbyr og luksusen ved å bo på en flytende resort. Oppdag
alle de fantastiske destinasjonene vi besøker og skjem deg selv bort med den gode maten og drikken du får i restaurantene og barene om bord.

Book en prisverdig ferie kommende sommer.  Våre priser tåler og sammenlignes! 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.