MIDDELHAVET VINTERSPESIAL
Opp til 3 500,- /rabatt per person

Kampanjeperiode: 2/9 – 29/11 2021

Bli med MSC Grandiosa eller MSC Fantasia på et 7-netters cruise i Middelhavet i vinter.

 

MSC Fantasia tilbyr en herlig rute med besøk i Barcelona og Palma de Mallorca i Spania, franske Marseille og Genova, La Spezia og Napoli i Italia.

 

Med MSC Grandiosa kan du besøke Barcelona, Marseille, Genova, Civitavecchia/Roma, Palermo og Valletta. Utforsk Middelhavets perler om bord på dette toppmoderne fartøyet som er en opplevelse i seg selv.

 

Benytt dere av  tilbudet og book et utrolig prisverdig cruise i dag! 

 

Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. 


Helse- og sikkerhet vinteren 2021/2022
Les mer om innreisekrav, vaksine og regler for utflukter for respektive destinasjon før du booker ditt cruise HER.


 
For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap.

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.