Only the Sea, only MSC | MSC Cruises Play

ALL INCLUSIVE

Kampanjeperiode: 28/4-12/11 2021

 Ferien du har lengtet etter!

 

Vår populære All Inclusive kampanje er her, bestiller du cruise i vinter inkluderer drikkepakken Easy.

I Karibien kan du igjen besøke vår private paradisøy Ocean Key. I Antillene kan du oppleve flere fantastiske øyer på et og samme cruise. Eller hva med et cruise til Emiratene, der ny arkitektur blandes med heftig ørkenlandskap. Vil du ikke reise så langt tilbyr vi også flere cruise i Middelhavet.

Våre priser tåler og sammenlignes.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord!

 

Helse- og sikkerhet vinteren 2021/2022
Les mer om innreisekrav, vaksine og regler for utflukter for respektive destinasjon før du booker ditt cruise HER.

 

For å sikkerhetsstille at du kan se frem imot din neste ferie krever MSC Cruises at alle gjester skal ha en forsikring som dekker alle COVID-19-relaterte hendelser, inkludert avbestilling, hjemtransport og sykehuskostnader. Du kan velge vår Covid Protection Plan eller kontakte et valgfritt forsikringsselskap 

Bestillingsvilkår

*Prisene gjelder kun cruise, per person i NOK, basert på overnatting i dobbeltlugar. Prisene gjelder for personer bosatt i Norge og kan bli endret. Dette er ikke et direktebookingmiljø, og prisene kan være forskjellige fra dem som vises i første trinn av bestillingsprosessen. Cruisets endelige priser vises før bestillingen bekreftes. Serviceavgiften om bord er obligatorisk og er ikke inkludert i prisen. Dersom vi oppdager at prisen er feil ved bestilling, har vi rett til å korrigere feilen. Du kan i så fall bestille cruiset til ny pris eller velge et annet cruise. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugarnummer innenfor samme lugarkategori, eller endre til en høyere kategori. Les også våre bestillingsvilkår før du bestiller.